На сайті студії онлайн-освіти EdEra стартував безкоштовний курс для вчителів з домедичної допомоги.

Безкоштовний онлайн-курс з домедичної допомоги

Автор | 10:56:00 Комментариев нет
На сайті студії онлайн-освіти EdEra стартував безкоштовний курс для вчителів з домедичної допомоги.


Завдяки цьому кожен охочий зможе освіжити та покращити свої знання щодо першої допомоги, яку в скрутній ситуації  потребуватиме дитина, вчитель чи один з батьків, що забирають учнів зі школи.

У курсі йдеться про те, як діяти вчителю в разі непередбачуваної ситуації, як навчити учнів діяти самостійно, а також описуються і показуються дії у різних обставинах.

На переконання організаторів, однією з основ Нової української школи є створення безпечного освітнього простору. Розвиток відповідних навичок у вчителів допоможе їм не лише впевненіше почувати себе у кризових ситуаціях, а й підвищити довіру до педагога з боку батьків та учнів.

Курс складається з двох лекцій: «Як діяти вчителю/-ці» та «Чого вчителю навчити учнів». Зареєструватись на нього можна за  посиланням:


Онлайн-курс можуть проходити всі охочі в будь-який час. Після завершення учасники отримають сертифікат. 

Лектор курсу В’ячеслав Черненко – практик, який має медичну освіту та досвід роботи в цій сфері. Він магістр парамедицини, міжнародний тренер з домедичної і невідкладної допомоги, хірург.

Інформація з сайту https://mon.gov.ua/ua/news/kozhen-vchitel-mozhe-projti-bezkoshtovnij-onlajn-kurs-z-domedichnoyi-dopomogi-na-sajti-studiyi-onlajn-osviti-edera



Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка

0 Comments:

Ваш e-mail не буде опублікован. Дякую за коментар!