Для інформування школярів про небезпеку гри з боєприпасами минулих війн та іншими вибухонебезпечними предметами Організація з безпеки...

Просвітницький інтернет-портал Веб-простір безпеки»

Автор | 15:24:00 Комментариев нет

Для інформування школярів про небезпеку гри з боєприпасами минулих війн та іншими вибухонебезпечними предметами Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій створили і запустили просвітницький інтернет-портал «Веб-простір безпеки».

Портал призначений для школярів, їхніх батьків і вчителів насамперед для того, щоб завдяки максимальному поширенню правил безпеки запобігти трагічним випадкам травмування дітей.

Вибухонебезпечним предметам (ВНП) присвячений окремий розділ веб-порталу. Адже на території України дотепер знаходять вибухові предмети часів минулих війн, які знешкоджують піротехнічні підрозділи ДСНС України.

У розділі про ВНП можна знайти фотографії, макети і опис шкідливої дії авіаційних бомб, артилерійських снарядів, мінометних та інженерних мін, ручних гранат і патронів.

Окрім інформації про небезпечні знахідки, на веб-порталі є багато корисної інформації про безпеку в умовах різних надзвичайних ситуацій, пожежно-рятувальний спорт, конкурси і фестивалі. Батьки можуть переглянути тут список навчальних закладів з профільною освітою у сфері цивільного захисту, а вчителі знайдуть методичні матеріали та літературу з питань безпеки життєдіяльності.

Веб-простір безпеки функціонує українською і англійською мовами.

Інформація з сайту http://zaxid.net/news/showNews.do?obsye_i_dsns_ukrayini_zapustili_vebportal_pro_bezpeku_dlya_shkolyariv&objectId=1313743

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка

0 Comments:

Ваш e-mail не буде опублікован. Дякую за коментар!