МОН України пропонує учителям як один із нових та альтернативних форматів Першого уроку 2015/2016 навчального року у початковій школі ...

Мультфільми про Україну

Автор | 13:11:00 Комментариев нет

МОН України пропонує учителям як один із нових та альтернативних форматів Першого уроку 2015/2016 навчального року у початковій школі (лист МОН від 24.07.2015 №1/9-354) перегляд мультфільмів патріотичної спрямованості та їхнє обговорення разом із учнями на тему «Чим може пишатись українець?».

Проект  Телеканалу ПлюсПлюс «Це – наше і це – твоє» налічує 15 коротких мультфільмів з оригінальною історією та цікавими фактами про Україну. 

Інформація з сайту  http://pedrada.com.ua/news/gruppy/shkola/multfilmi_pro_ukrayinu_mozhut_buti_vikoristani_na_pershomu_urotsi/

Щоб вибрати потрібний мультфільм, погортайте плейаркуш (у верхньому лівому кутку )



В нашому краї живе дуже  талановитий юнак -  це 11-класник середньої школи № 2 міста Пологи Запорізької області Вадим Болдурат. Учень створив патріотичний пластиліновий мультфільм “Твоя країна — Україна”. Який також можна використувати під час проведення першого уроку.

Спочатку Вадим 2 місяці вивчав технологію створення пластилінових мультиків, а потім ще місяць витратив на його створення. Каже, що для трихвилинного відео знадобився кілограм пластиліну та 1 тисячу знімків. 

Відео вийшло настільки вдалим, що юний мультиплікатор з Полог привернув увагу не лише місцевих ЗМІ, але й  центральних українських телеканалів.





Щоб зберегти мультфільми на свій ПК, скористайтесь сервісом 




Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка

0 Comments:

Ваш e-mail не буде опублікован. Дякую за коментар!